Comunicats Confederació

Benvolgudes entitats,

Sabent que durant aquesta crisi sanitària els sardanistes no podem gaudir de ballades, concursos, aplecs o concerts en directe, des de la Confederació hem treballat per dur-vos les sardanes a casa, i per aconseguir-ho hem ampliatrenovat i millorat la videoteca del Portal Sardanista. L’espai on anem mostrant i categoritzant vídeos relacionats amb la sardana i la música de cobla que hi ha en diferents webs i espais.

Sense moure’ns de casa, i a través de la nova videoteca podrem veure més de 200 vídeos de temàtica sardanista, inclosos 18 concerts sencers. Per fer-ho fàcil i hem ampliat continguts i hem redissenyat la navegació i la classificació del material, la qual permet que es pugui cercar cada contingut tant per categories (cada vídeo pertany a una categoria), com per etiquetes (que en defineixen els principals atributs).

Més de 50 hores de continguts sardanistes ens esperen!

Clica a la VIDEOTECA, i descobreix-ho pel teu compte!

_________________________________________________________________________

 

 

Deixa un comentari