Comunicat Colles Comarques Tarragonines

Comunicat de la Territorial de Colles Comarques Tarragonines

Us fem saber que, tenint en compte la situació declarada d’alarma a tot el territori i les previsions referents a la durada de la pandèmia COVID-19,  s’ha decidit conjuntament amb la Unió de Colles Sardanistes i d’acord amb el RD 8/2020 de 17 de març, l’ajornament del Campionat Territorial fins al mes de juny.

Queden momentàniament suspesos els concursos dels mesos d’abril i maig pel que fa a campionat territorial, si més no, amb les dates inicialment anunciades.

Aquesta suspensió afecta al concurs de Puigpelat i la Festa de Cloenda del Campionat Territorial 2019, actes previstos el proper diumenge 26 d’abril, així com al concurs de Constantí, previst inicialment per al diumenge 31 de maig.

Estarem en contacte amb els organitzadors i us mantindrem informats si, en la mesura del possible, es poden arribar a programar aquests concursos en una data posterior.

Us demanem comprensió amb aquestes mesures, extraordinàries però absolutament necessàries per aturar l’evolució de la pandèmia. Seguirem atents a les indicacions dels nostre govern i autoritats sanitàries, i actuarem en tot moment de forma coordinada amb la Unió de Colles Sardanistes.

Com sempre, restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que trobeu oportú.

Cordialment,

Territorial Colles Comarques Tarragonines

El Vendrell, 23 de març de 2020

2 comentaris a “Comunicat Colles Comarques Tarragonines”

Deixa un comentari