Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Roda de Berà – encerclament arc de Berà

14/05/2022 Tot el dia

AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ

Nota de premsa.

Sardanistes de tot Catalunya ballaran encerclant l’Arc de Berà

L’objectiu és reivindicar que la sardana sigui declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

Serà el 14 de maig, a partir de les 12 del migdia.

El Grup Sardanista de Roda de Berà, amb la col·laboració de l’Ajuntament, convidaran els i les sardanistes de tot Catalunya perquè participin a l’acte que tindrà lloc el 14 de maig, a partir de les 12 del migdia, entorn al monument de l’Arc de Berà. Ballaran dues sardanes, els títols de les quals encara s’ha de decidir, encerclant l’Arc de Berà, declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000, dins del conjunt de la Tàrraco Romana. La música anirà a càrrec de la Cobla Ressò dels Dansaires del Penedès i també hi participaran els membres de la Colla Dansaires del Penedès.

L’objectiu és donar suport a la candidatura que ha presentat la Confederació Sardanista de Catalunya a la UNESCO perquè la sardana sigui declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. “Volem reivindicar la sardana perquè sigui reconeguda com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, i per això ballarem entorn a un monument que ja és Patrimoni de la Humanitat”, assegura Teresa Ferré, regidora de Cultura i presidenta del Grup Sardanista.

Finalment, després d’encerclar l’Arc de Berà, la ballada continuarà dins del càmping Park Platja Barà, col·laborador de l’esdeveniment. Dins del seu recinte els i les participants podran estacionar els seus vehicles.