Última hora

COBLA REUS JOVE – ACTUALITZACIÓ DE DATES CONFIRMADES

Diumenge 2 d’agost. ROCAFORT DE QUERALT. Ballada de sardanes de festa major. Es farà una ballada de sardanes traslladant de l’habitual plaça de l’església a la pista poliesportiva per garantir que hi ha espai de sobres per a tots els assistents, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, mascareta, distància de seguretat. Canvia l’horari avançant-se a les 11:45h. 
 
Dissabte 8 d’agost. VIMBODÍ. Concert de festa major. a les 12 hores. a la Plaça Major. Concert Músiques del món amb la cobla Reus Jove i el percussionista Xavi de la Salud.
 
Dissabte 8 d’agost. LA RIBA Concert de festa major. A les 20 hores. Pista esportiva del Casal Ribetà.  Amb el percussionista Xavi de la Salud.
 
Dilluns 10 d’agost. BOTARELL. Audició-concert a les 13:00 hores (després de missa). a la Font Vella. Cadires i mascaretes i mesures de seguretat Covid19.
Diumenge 16 d’agost. VILAPLANA. Concert de música per a cobla.  A 2/4 de 8 del vespre  al Casal Vilaplanenc.
Dimecres 19 d’agost. TARRAGONA. Concert d’estrena EL MAGÍ DE LES TIMBALES. Un espectacle en clau 100% tarragonina, amb la recuperació de diverses obres que fa dècades que no s’interpreten, amb dues estrenes absolutes i amb la primera audició de l’obra Records d’Irlanda en la seva versió simfònica (cobla i percussió)
S’interpretaran obres de: J.M. Malato; J. Gols; J.M. Llorens, M. Havart; J. Juncà; R. Guinovart; R. Blanch; X. Gols; P. Llunell; Alfred i Anna Abad. Hi haurà estrena pòstuma de Joan Andreu i tindrem estrena del mestre Francesc Rius.
Al camp de Mart a les 18.30 hores. COBLA REUS JOVE sota la direcció del director convidat Miquel Massana.
CONCERT GRATUÏT però per control d’aforament cal demanar les invitacions a la web www.tarracoticket.cat (encara no es poden encarregar actualment)
Dilluns 24 d’agost. EL MASROIG. Festa major de Sant Bartomeu. Processó, sardanes, jotes i ball de vermut. a les 11.45h.
(Falta confirmació)
 
Diumenge 30 d’agost. CALELLA. Doble d’estiu. (en format concert) a partir de les 19 hores al passeig de Manuel Puigverd. Cobles Reus Jove i La Principal del Llobregat.
______________________________________________________________

 

 

 

Deixa un comentari