Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Rubí – Aplec de primavera

06/06/2022 Tot el dia

El Foment de la Sardana de Rubí INFORMA:

APLEC DE PRIMAVERA I FESTA DELS XATOS

El proper dilluns dia 06 de juny 2022, Dilluns de Pasqua Granada, tindrà lloc a redós de l’ermita de Sant Muç, la celebració del tradicional Aplec de Primavera i Festa dels Xatos, després de 2 anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, organitzat per l’Ajuntament, l’Esbart Dansaire de Rubí, el Foment de la Sardana de Rubí i la Parròquia de Sant Pere de Rubí.

A les 9 h, a la pl. del Dr. Guardiet hi haurà la concentració per d’iniciar a 2/4 de 10 el camí cap a Sant Muç amb l’acompanyament dels gegants, gegantons, grallers i tabalers.

Al voltant de les 10 h, s’arribarà a la Masia de can Ramoneda, on els participants a la caminada s’aturaran a fer un refrigeri i continuar tot seguit fins a l’ermita..

A 2/4 d’11 hi haurà la celebració de la Missa a l’interior de l’ermita, oficiada per Mn. Joaquim Meseguer i un cop acabada hi hauran les actuacions preparades per l’esdeveniment.

La cobla JOVENÍVOLA DE SABADELL iniciarà la seva actuació amb el BALL DELS XATOS  de Josep Serra i Bonal amb arranjaments de Pere Burés i Camerino, essent la coreografia de l’Albert Sans i Arís i a continuació ballada de sardanes amb el següent programa:

L’APLEC DE LA MUNTANYA Manuel Saderra i Puigferrer

MISSA MAJOR Max Havart i Macou

HORES QUE VOLEN Josep Mª Tarridas i Barri

75 I SEGUIM Xavier Forcada i Carreras

SO D’APLEC (lluïment de cobla) Josep Auferil i Costa

BLANES FESTIU Josep Albertí i Busquets

GAVINA Jaume Roca Delpech

SALTA NOI Ramon Vilà i Ferrer

Us agrairíem en donéssiu la màxima difusió possible, donant-vos les gràcies com sempre per la vostra col·laboració.