Última hora

14 de maig de 2022 – ENCERCLAMENT DE L’ARC DE BERÀ.

Reivindicació a la Unesco perquè la sardana sigui declarada “Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat”.

Rambla Nova de Tarragona. 27 de març 2022

Ballada de sardanes solidària amb Ucraïna.


Agrupació Sardanista Tarragona Dansa

Manel Andreu

La llista encapçalada per Manel Andreu, ha estat escollida gràcies al suport unànime durant l’assemblea ordinària del passat dissabte 26 de març. Ha estat l’única candidatura sotmesa a votació.  Continuitat, però amb nous aires.  Entre les novetats, destaquen els diferents objectius que s’han marcat per potenciar l’entitat al lloc que es mereix essent. Potenciar l’entrada de balladors i balladores noves, de totes les edats. Tenir un sentiment de colla, despertar l’orgull Tarragona Dansa. Donar més visibilitat de l’Agrupació a la ciutat, i obtenir més recursos econòmics per tal d’invertir-los a la sardana i al seu desenvolupament   Tarragona, 26 de març de 2022.

Altafulla 19 de març 2022, Parc del Comunidor.

 Aquest any, a la festa de l’Olla d’Altafulla, Altafulla Sardanista ha organitzat en el Parc del Comunidor un acte solidari amb el poble Ucraïnès, consistent en formar una gran anella a l’entorn de la bandera d’Ucraïna tot i escoltant el seu himne nacional. Tots els presents al parc han format aquesta anella de germanor amb aquest poble que està passant un gran sofriment. Que vingui aviat la pau !! i que es faci realitat la lletra del seu himne que diu : “Ucraïna encara no ha mort, ni la seva gloria ni la seva llibertat. “